Som ny

Johoodu, nu har jag fått en makeover. Men nej, inga bilder än. Jag ska hålla er på halster. FNiss Fniss


jag är sämst.

I want something that I want

Jag är inget fan av vintern och dess kyla men att se den första snön falla,
sakta dala till marken och bilda ett vitt täcke, ja det är allt lite stämning.
Och den här låten har ungefär samma mysfaktor såå; lyssna and enjoy.


Staaaan

Japp japp. Idag har jag varit i stan på skivmässa med Jennie och Hannah :) riktigt trevligt det också må jag säga. Det var sjukt varmt men jag köpte tre skivor så nu ska jag lyssna massa.

Sen begav vi oss och skulle titta på balklänningar. Det var mest bara jag som prövade men kul var det!

Hannah tyckte att vi gick i rask takt men vi har nog bara skolstressen kvar i oss fortfarande. För övrigt är Hannah en liten söt nöt som kallar Jennie Penny och som kallar mig sin kära. Hon kommer va fett snygg på balen och vi ska hem till henne och äta massa goda saker.

Nöjd nu hannah? ;)

Nu har jag uppdaterat så jag är helt sluuuut! Det kommer mera under lovets gång.

Ta hand om er

BYE


Fredagsmys

Jao på fredagen så invigde vi detta efterlängtade lov (ja ni hörde rätt, ledig från allt slit. Otroligt va?) med en liten tripp till stora staden Vindeln. Med vi menar jag mig själv i sällskap med Jennie och Ingrid. Jag fick smäll på fingrarna för att jag inte använde bälte på bussen men annars gick själva resan helt smärtfritt.

Eftersom Ingrid inte hade varit hos mig förut så började det med en rundtur i huset (ska väl också nämna att jennie lyckades hitta till mig hus alldeles själv trots att hon bara varit hos mig en gång! Bra jobbat säger jag!). Sen åt vi middag med familjen och Ingrid gjorde succé. Hela lättroade familjen Hörnberg skrattade gott och ljudligt.

Affären nästa. För vi skulle ju baka wonderbara cookies :D Ingrid började hälsa på barnen och pratade bred fejkad norrländska, dom var nog oroliga att hon skulle kidnappa dem. Vi handlade och vandrade hem och bakade. COOKIESARNA BLEV FRUUUUKTANSVÄRT GODA. Även dem gjorde succé hos HörnbergS.

Film film film. Ratatouille var väldigt mysig. På lördagsmorgonen såg vi också Edward siccorhands som var väldigt fin. Sen glömde Ingrid filmer här. Åh nej, jag blev helt förkrossad. NOT :)

Annars roade dom sig med att kittla mig så att jag skrev och mitt nya alias blonda björnen kom att bli allmänt kännt. En annan rolig sak var när jag vaknade av att Ingrid sprang upp i min säng. Vet inte om det var ett bra sätt att vakna på eller inte. Trevligt besök vart det i alla fall :)

BYE BYE
och på återseende ;)

Alldeles för seg med uppdatering

Jag skulle ha gjort en uppdatering för längesen, det har hunnit hända så mycket. Jag får nog dela upp det annars kommer ingen orka läsa :P

Här kommer händelse nummer ett:

På torsdagen var vi med om något som fick oss att tappa andan. Vi blev rörda, arga, rent ut sagt förbannade och rörda igen. Vi såg Bagdad Burning, en dokumentärteater om Riverbend som har skrivit blogg om kriget i Irak och gett världen en direkt inblick om denna krigszon.

Den här 24-åriga kvinna, så stark och så modig, bor i ett land som håller på att falla isär. Jag beundrar henne. För henne styrka men också hennes sätt att uttrycka sig. Det är någonting storslaget med denna anonyma kvinna och hennes ärlighet. Läs hennes blogg så förstår ni vad jag pratar om:
http://riverbendblog.blogspot.com/

Händelse nummer två kommer i ett nytt inlägg,

hej svejs



När Hanna skriver fel

Jenny: "Hanna, vad är ett minnesljud?"
Jag: "Ja det är ett sånt där ljud som återkommer."
Jenny: "Varje år."
Jag: "Ja precis!"


Jag ska allt uppfinna ett minnesljud.

På en måndag kväll

Jag sitter här i ett folktomt hus, och lyssnar på regnet och tystnaden.
Ibland finns det inget skönare än just tystnad.
Och varmchoklad och tofflor förstås.

Det snöar i vindeln men regnar i umeå

Min pappa kommer och väcker mig för att förvarna mig om snö/slask-stormen som hägrar utanför. LyckligFlicka_90 cyklar som en dåre, blir blöt som en dåre.

Tur att jag hade det nya one tree hill avsnittet att trösta mig med på bussen. I LOVE IT
Sen när jag kom till skolan la jag mig på soffan och somnade en stund. Inte helt fel det heller.

Dags att ta tag i lite skolarbete och vara flitig. Den där meningen blev väldigt fel konstruerad
men vem bryr sig.


HAJ


Hum hum hum I'm John McMurria

Jag skickar sms till Hannapanna som inte ens jag fattar, det är ju intelligent.

Ingen Sven på psykologin idag så vi såg en film och sen skulle vi läsa ett kapitel i boken. Men som vanligt skjuter jag upp sådant till sen. That's just what I do. Snart har vi engelska och då ska vi visa upp våra rollspel som alltså är en talkshow om plastik kirurgi. Jag är John McMurria som vill vara snygg och fit och som har äckligt bra självförtroende, "No pain, no gain" är hans motto.

Ikväll är det spelning i Vännäs. Inte så märkvärdigt men det är ju alltid lika kul att spela.


Hej Hopp

Föräldrar

Jag måste bara säga att mina föräldrar är dom bästa man kan ha! Ibland förstår jag inte hur dom orkar med alla mina humörsvängningar. Nej dom är bästa helt enkelt och jag är oerhört tacksam över att jag har dom.

Orkar inte rubrik idag

Ja nu är det söndag och slut på helg. Tragiskt men sant.

Men det har varit en bra helg; många sena nätter, många långa djupa samtal, promenader i natten, långa sovmornar, mycket mycket onyttigt att äta. Jaa det har varit rätt så mysigt på sina håll och kanter, så tack för det :)

Trots det känns det inte riktigt bra. En obehaglig känsla ligger och pyr. Kanske beror det på alla läxor som väntar? Som måste göras idag. Hm, kanske.

Sen har jag tänkt på en grej. Nej, två grejer. För det första; promenader. Det är verkligen guds gåva till världen! Jamen man kan gå flera stycken tillsamman, man kan bara gå några tillsammans eller man kan gå ensam. Och om man ska avsluta en kväll kan man liksom förlänga den genom att följas åt på hemfärden. Hur bra som helst! Och det finns ingenting som kan skingra ens tankar så mycket som en rask promenad på egen hand. Nej, jag älskar det helt enkelt.

Okej, min andra tanke. Det är så irriterande att människor som man inte längre träffar, som mer eller mindre är en del av det förflutna, att de fortfarande kan påverka en. Att dessa människor fortfarande har makt över en. Väldigt irriterande.

Aja, nu ska jag käka frukost och sen blir det att bestiga läxberget. Having fun oh yeah.


Jag och Jenny går i ide

Jag och Jenny sitter på bibblan och låtsats att vi är duktiga men vi jobbar inte med personporträtt. Och det ska vara klart på måndag. Hahhahahahhhahahhahahahahhhahahahhahahhahahahahah WOHO HIHI JOHO

Jag återkommer sedan med helgrapport.



Lev väl, gör inte som vi.

OKEJ MIRANDRA OCH KARIN. JAG UPPDATERAR NU

Ja ingen rast ingen ro. Sånt är livet för en etablerad bloggare. JOOOOOdu

Vad har jag att säga idag då? Inte så mycket alls faktiskt. Skolan är dryg men det var ju inge nytt. Jag och Jennie kom än en gång försent till webbdesign (nuvarande lektion) för att vi helt enkelt inte vill gå hit. Den är sååååå dryg. Jag har massa arbeten som jag borde gjort klart men jag som jag inte ens börjat på. Jag har flera arbeten som snart ska vara klara som inte ens är i närheten av att vara färdiga. WOHO, skolan i mitt hjärta. Jaja, nu har jag varit bitter färdigt.

På fredag blir det att åka till Sörmjöle. Det kan bli mycket spännande, man vet aldrig vad som händer där. På lördag ska jag nog försöka göra bort lite skolarbete för att sedan träffa Tina, Emma och Emma på kvällen. Sen på söndag kanske det blir att åka till stan och träffa pojken min :)

Fullspäckat med andra ord. But that's how I like it!

Hm hm hm. JUST DET JA
GRATTIS INGRID!! Denna mycket duktiga flicka ska få åka till Spanien för hennes otroliga engagemang och flitighet i skolan. Okej jag är inte så himla insatt på vad det var för nåt eller varför hon skulle få åka men det var en prestation hur som helst.

NU har jag inget mer värt att säga.
Overandout.


Love is watching someone die

Ja idag hade jag tänkt göra bort massa skolarbete och lätta tyngden från mina axlar. Det blev inte riktigt så. Och i vanliga fall hade jag varit bitter vid det här laget, förbannad över att inte ha gjort någon som helst nytta. Men idag har verkligen varit givande. Jag lämnade huset och gick en promenad i det vackra höstvädret. Det var som om luften rensade lungorna och gjorde det tusen gånger enklare att andas. Sen ringde Tina. Jag saknar verkligen henne och jag hatar att inte ha henne här. Men vi pratade i en timme och under den tiden kändes hon så mycket närmare.

Så jag kanske inte fick så mycket gjort idag men tyngden från mina axlar är ändå borta.

Det räcker för mig.


My gift is my song and this one is for you

Alltså det har regnat hela dagen idag. Vaknade 5.40 av att det dånade av all regn och blåst. Är det konstigt att höstdepressionen smyger sig på?

Helgen har annars varit väldigt bra; spenderade fredagen hos Olof och vi gjorde... ingenting. Slappade sönder helt enkelt :) det var hur skönt som helst! Sen på lördagen såg vi finalen av So you think you can dance. Lite sorgligt var det att det är slut. Men men vi får roa oss med annat på lördagsmornarna istället.
Resten av dagen spenderade vi i princip vid pianot och med gitarren i hand + att Ingrid blev kung på matte i ett svep. Nämen det var verkligen mysigt. Vi sjöng till och med julsånger! Lite tidigt än men det var själva stämningen vi var ute efter tror jag.

På kvällen var jag och Alexandra som vanligt nostalgiska. Vi får sluta upp med det, det blir så jobbigt. 
 
Trots regnet idag så har det varit en trevlig söndag. Jag och mamma såg på Moulin Rouge (den är så bra så att jag dör och så hemsk så att jag dör), åt fika buffé och städade. Och nu sitter jag här och hänger, lyssnar på gam'musik och gör i tanken läxor. Jag tänker ikväll njuta av att vi är lediga imorrn och att jag kan få lite skolarbete bortgjort. Så egentligen får jag en extra söndag; en där jag slappar och en där jag jobbar flitigt. PERFEKT