Jag fortsätter upprepa hur dålig jag är på sånt här

Nu börjar det.

Fönstret står öppet och Coldplay spelar lite melankoliskt ur mina högtalare, som om det behövdes för att förstärka det hela. Det är rörigt i mitt rum, liksom ett bombnedslag, och ändå börjar en viss tomhet ta vid. De vita väggarna börjar framträda igen och hyllorna blir alltmer nakna. Det är konstigt.

Men, jag försöker tänka på att
även om väggarna är vita har ingenting suddats bort.
Bara packats ner.
Bevarats.


(och visst, jag skulle kunna skjuta upp det här några dagar till men att-göra-listan-för-att-slippa-böter är lång och kanske är det lite av en process som behöver göras lång för att jag inte ska gå rakt in i insiktsväggen på onsdag nästa vecka och trilla sådär jävligt ordentligt på vägkanten)

Hos mig

Doften av solskyddskräm och varm hud.
Saltvattenbad och skratt bland grusstranden.
Textsamtalstexter under vajande solkatter.
En hand som går att krama extra hårt.
En blick som sjunker extra djupt (mjukt).
Lite panik mellan raderna.

Äsch.

Det är vackert här där jag bor. Nu.





















Idag idag idag

"I like being a mess.
It's who I am."

Texter i konstant rullning i huvudet, duschar länge, lyssnar på Veronica Maggio om och om igen, försöker göra det jag ska, försöker att inte försvinna in i mitt eget huvud, försöker leva på pan pizza en dag till.

Försöker tänka högt.

sådant man kan ägna dagen åt att planera

jag tänder värmeljusen innan skymning
för att försäkra mig om
att det aldrig blir mörkt

jag är nästan där

Valborgsmässoafton;
på balkongen, på taket, i kylan, under filtar, inlindad i vänskapsvärme. Skratt, skymning och musik, sentimentaliteten smyger sig på, gömmer sig igen när volymen skruvas upp.
.
biljard, stensaxpåse och däremellan; danssteg synkade med stinas, takten sprider sig till allas fötter, allas takter, och dans på balkongen, dans i stinas rum och sista minuterna av spotifyfriheten, dans dans dans och musiken genom kroppen. Leenden bakom varje rörelse.
.
sedan, någon slags verklighet slår emot, den overkligaste, och tempot tas ner, somnar med huvudet vilandes mot louise, fötterna kring ted, somnar till ljudet av harry potter.
.
vaknar, solen utanför, blåsten i träden, och någonting känns nytt. Jag undrar vad det är.