Det är dags

Citerar; "Vad är det för mening med att ha en blogg om man inte uppdaterar?!"

När till och med ens föräldrar börjar bli upprörda över att bloggen visar samma inlägg vecka efter vecka, då kanske det är dags att göra någonting åt saken. Jag hade tänkt att börja med ett inlägg med en bildbomb från Grekland. Därav anledningen till att det inte blivit av, jag tog sjuukt många bilder där borta och har inte hunnit putsa till dem som jag tänkt lägga upp. Det är svårt att välja. Plus att jag har tre album till av mina medresenärer att välja bland. Så det blev helt enkelt lite för många alternativ. MEN, det kommer ett bildinlägg, jag lovar.

Och ja, jag har varit i Grekland. Vandrat på stränder i nattligt havsbrus, passerat byggnader med historia i varje sten, och erövrat havet på båtvis. Det var en helt underbar resa, rolig och givande, och jag ville inte åka hem.

Men nu är jag hemma och det händer saker även här. Jag slängdes in i vardagen, jobbade, spelade fotboll, och slängdes kanske in lite för ivrig. På måndagen blev det feber, kramper och andningsproblem, och en tripp till akuten. Fick penicillin på torsdagen och är nu på bättrningsvägen. Feberfri, hostande, less på att vara instängd. Så jag friskförklarar mig själv nu och hoppas att det inte är mer än rätt.

Som ni kanske märker är tankarna någon annanstans, smyger sig iväg mellan raderna och försvinner från skärmen. Men det får vara så.


Hur som helst, bloggerskan är tillbaka. Ska försöka vara det i alla fall :)

BILDER KOMMER!
på återseende