Nya tag

Okej nu måste jag på riktigt ta tag i mitt liv och min attityd. Ni kanske protesterar nu och inte håller med mig om att jag är sjukt negativ men det sker inte alltid öppet utan mest på insidan som suckarna pågår ständigt. JAg måste se positivt på livet! Och jag kan inte låta det gå ut över annat i mitt liv. Jo det är mycket nu men jag kan ju inte låta det ta över. Jag kan ju inte låta det vinna. Så upp till kamp stressen, bring it on! JAG ÄR REDO!

Imorgon tänker jag gå med huvudet högt och ryggen rak. Jag tänker le och jag tänker skratta. Jag tänker möta problemen med en klackspark och säga; det löser sig. Jag tänker bli arg när det lönar sig att bli arg, när det är befogat. Men sen, när jag varit arg, sagt mitt, tänker jag lämna det och gå vidare.

Det här var mest för att peppa mig själv men ni kan hänga på om ni vill. "Tillsammans är vi starka" ;) haha.

POSITIV ENERGI; LÅT DEN STRÅLA

Säg vad du vill

Eftersom jag lovat att inte kommentera Jennys blogg när hon skriver texter som kan likna poesi men som hon bestämt sagt inte alls är poesi. Att jag är av en annan åsikt ska vi strunta i.

Men Jenny dina ord! OCH DET HÄR SÄGER JAG INTE FÖR ATT JAG MÅSTE, JAG SÄGER DET FÖR ATT DET ÄR SANT! Dina ord berör mig, på alla sätt. Du får mig att le, får mig förvånad, får mig att tänka efter, känna med dig, tänka tillbaka, se framåt, reflektera över mig själv, över livet.

Dina TEXTER berör och betyder. Så fortsätt med det. Fortsätt och skriv så länge det känns roligt och gör det kravlöst så kommer det fortsätta bli mästerligt.

Och våga inte protestera!


(en bestämd Hanna lämnar bloggen)

Careful where you stand

Jag har nog ett konstigt humör idag, ena stunden irriterad, andra stunden helt lycklig. Kanske går det över tills imorgon. Jag tittar på gamla bilder och ibland pirrar det i magen och ibland blir det bara som en enda stor klump. Jag måste ta tag i det här. Ni förstår inte och det är inte meningen heller :)

Jag ska återgå till mitt projekt nu. Men jag jobbar på ett namn och är VÄLDIGT öppen för förslag! Ge mig - please!

Tack och bock!

Räkning

Alltså jag har just betalat min första räkning. Alldeles för mycket vuxenpoäng för en numera fattig student. Jag drar slutsatsen att det är fattigt att vara vuxen.

Life in technicolor

Jag sa att jag saknade någon men fick inget svar tillbaka. Vad betyder det?

Jag är egentligen glad idag men den där tyngden verkar alltid smyga fram vid varje svagt tillfälle. MEN jag låter den inte ta över, tänker inte. Har för övrigt snart skrivit klart min dramanalys! Känns bajsbra! Är less på att skriva Gengångare och Fem gånger Gud i kursiv stil hela tiden. Sen är det veckotidningen. Jag inser att jag skulle tycka att det var en rolig grej om jag inte hade någon tidspress på mig. Så jag försöker tycka att det är roligt och skynda samtidigt. Haha, det SÅ inte Hanna.

Men det är lov snart!! FÖRSTÅR NI? LOV!! Min plan är att träffa goda vänner, spela lite med bandet, och bara slappa. Åh vad jag längtar efter att läsa massa böcker! Utan att det har med skola att göra. Bara njuta av ord. Åh, det är himlen det. Nej, det tänker jag göra.

Nu ska jag återgå och sedan sukta efter min semla!!






Glömde säga förut att hon inte behöver le om hon inte vill. Kom ihåg det.


Tisdag

Livet, visst är det ganska underligt? Man vet aldrig vart det bär, vilka vägar det tar och vad man möter på vägen. Ena stunden är det så stort och magiskt, starkt och stabilt. Och bara en minut senare är det så sprickvänligt att man måste stå alldeles stilla för att det inte ska rasa in helt. Ja, livet är underligt.

Just nu händer det mycket skola. Som vanligt haha. Men snart, efter den här veckan är det lov! Jag behöver det! Alla behöver det. Har egentligen inte så mycket planer, ska spela med bandet i slutet av helgen men annars är det rätt så öppet. Men känner jag mig själv rätt så kommer det komma saker och fylla den där veckan med ändå. Bara det är roliga saker så är jag nöjd.

Jenny är frivillig ifyllare säger hon. Det låter bra :)

Ta hand om varandra, vänner är viktigt, håll dem nära och hårt.
Jag är glad idag, och det är för att hon ler. Everything is gonna be alright.


JENNIE ÄR EN...

Jag fick visst en liten pik om att jag inte uppdaterat, tydligen är jennie en snopp! HA!

Men det händer typ ingenting. Bara skola skola skola skola skola. Tyngd tyngd tyngd. Jag är så positiv så att det sprudlar omkring mig. Allt löser sig väl tillslut. Eller tills jag är helt slut. Finurlig var jag nu. höhö. Se, den goda humorn i behåll.

Ikväll blir det middag hos Jennie med tjejerna från klassen och sedan ska vi gå ut! Det ni! Jag, Jennie och Jenny ska dansa all night long och Hannapanna och Sandra kommer sitta och hänga vid ett bord. Så kommer det att bli. Fniss.

Nej nu ska vi göra rolig webbdesign. HATA


Förresten, det har snöat lite jättelänge nu. Det är lurig snö.


Idag idag idag idag idag

Det här kan kännas som en upprepning men jag måste säga det igen; SOLSKEN!!!! JAG ÄLSKAR SOLSKEN! Jag blir så lycklig! Ser ni vilket väder det är? Ser ni hur vackert det är? Känner ni hur glad man blir? ÄLSKA ÄLSKA ÄLSKA SOLSKEN

Jennie och Hannah sa i kör; coldplay. Så ska det låta.

Jenny är finurlig idag, men inget säger hon den mystiska flickan.

Hannapanna är knäppt, nästan totally galen.

Och Sandra lämnar sina röda hårstrån lite överallt, och man ser att det är hennes för dom är röda.

Madeleine och jag gör fina miner på naturkunskapen.

Karin är INTE snäll, hon får INTE gå.

Miranda har nya kläder på sig, OH lala.

Okej, det här var lite av en beskrivning av min vardag tror jag. Hur som helst var jag bitter imorse men nu är jag glad. Och det är ju bra höhö. Helgen var väldigt mycket underbar. Fredagen var slapp, lördagen var romantisk, söndagen var utflykt. Jag ska försöka hålla det goda humöret uppe, jag ska göra mitt bästa. Och glöm inte att titta ut och njuta!

It's a beautiful day

Jag ursäktar bitterheten i förra inlägget. Och jag vet inte om jag sökte efter uppmärksamhet, men om jag ska va ärlig så uppskattade jag den. Så tack för uppmuntran, jag behövde den.

Har ni tänkt på magin av en oläst bok? Att stryka över bokryggen och bara längta efter att få börja läsa den. Jag fick två böcker av Hannapanna som hon trodde att jag skulle gilla. Och jag vill läsa dom nu! Men jag har ju Stieg Larsson kvar att läsa. Det går trögt. Men men förhoppningsvis kan jag läsa massa på sportlovet. Lov. Hör ni hur ordet bara klingar lycka? Åh jag längtar.

Underbar dag idag för övrigt. Solen skiner och det blev lite familjekärlek här på morgonen även om det inte riktigt började så. Jag inser att min lillebror inte är så liten längre. Gosh, varför ska alla bli så stora?

Sen är det ju alla hjärtans dag idag. Och jag vet att många är bittra, och undrar varför inte dom har någon att dela den här dagen med. Men vet ni vad. Ni har någon att dela den med. Vare sig det är en pojkvän/flickvän, vän, syskon, familj, föräldrar. Se det inte som en "pardag", se det som en alla hjärtans dag, all kärleks dag.

Den här rosen fick jag av Jenny, söt och underbar som hon är.
Ge en ros du med. Och får du ingen ros så ger jag den här till dig.



(lite smörigt jag vet, men jag vet vilka som läser och jag tycker om er. Och då får man vara smörig om det kommer från hjärtat. Så det så)


Ingenting

Varför är jag aldrig tillräcklig?

Ingenting

Varför är jag aldrig tillräcklig?

Klant-Hanna

Jajemen det är jag det. Jag har sovmorgon till halv tio så när väckarklockan ringer kl 6 känner jag tröttheten och bestämmer mig därefter för att sova och ta nästa buss. Även om det innebär att bli en aning sen men whatevah. Men Hanna är så duktig att hon missar den där bussen. Eftersom nästa buss är i stan elva och jag slutar två kändes det som en ovärd dag. Jag blir hemma idag igen. Ganska tråkigt men jag kanske behöver det. Har fortfarande ont i huvudet/bihålorna. Aja. Hade annars sett framemot att träffa mina classmates men ja. Det får la bli imorgon.

Nu ska jag försöka vara effektiv då jag ändå är hemma.

SEE YA

Helgens bravader

Vilken helg! Vi börjar från början.

Fredagen blev inte alls som jag tänkt mig, den blev tusen gånger bättre! Efter skolan racade vi till Hannapanna och började ta på oss kvällens sexiga outfit. Jag skulle föreställa Marylin Monroe, tyckte själv det var rätt så klyftigt. Jag skyndade sedan till festen (medan de andra fortsatte att göra sig snygga) och Jenny. Där han jag vara en väldigt liten stund innan det bar iväg till Vännäs. Där väntade bandet och scenen och vi rockade asset av oss och alla andra. Som vanligt alltså höhö. Efter att vi tagit sista tonen, och tagit emot de sista applåderna, backade vi oss in i bilen och körde tillbaka till stan. Där väntade feeeeessst, tre heta kurdiska strippor, en och annan nyckelpiga, Ariel herself, en leopardheting, en mycket stilig James Bond, och sist men inte minst en sexig brud och hennes hallick. Haha. Det var intressant kväll vill jag ju lova med mycket skratt och dans. Helt klart minnesvärd.
Jag måste också tillägga att enda anledningen till att detta gick att fixa, alltså göra två saker samtidigt, var för att mina föräldrar är underbara nog att ställa upp som taxi. Föräldrar är bra.

Efter festen följde jag James Bond hem till hans nya lya. Fett nice var den. Så på lördagen stökade och städade vi i den. Byggde bland annat ihop lite ikea möbler. Kvällen bjöd på middag hos Sjöstedt med bandet och The KooKoos på Scharinska. Riktigt roligt! Men jag var trött och begav mig rätt så tidigt tillbaka till Bond i kylan. Söndagen innehöll mest plugg men också kvällsmys med Olof och Ingrid, en chips skål, en cola och en film.

Vaknade imorse med tungt huvud och lite roslig hals. Jag bestämde mig för att skola inte var någon bra idé och somnade om. Nu mår jag bättre och satsar på skola imorgon. Av någon anledning blev det här inlägget väldigt hetsigt. Kan vara för att jag borde sätta mig med läxor, vilket var själva syftet med att jag satte mig vid datorn. Aja, bäst att göra det dåååå.

Tack för helgen, alla inblandade. Den har minst sagt varit trevlig!

BYE


MISS SUNSHINE

Jag var faktiskt på bra humör idag även om jag visste att det inte riktigt skulle bli som jag tänkt. Det skulle bli bra ändå tänkte jag. Men nej. Absolut inte. Det är Hanna Hörnberg vi pratar om, varför skulle det någonsin flyta på bra när det gäller henne? Nej, världen jävlas verkligen med mig idag. BIG TIME. Och jag vet, jag har ingen rätt att klaga egentligen. Det finns betydligt värre saker. Men just idag hade det väl fått vara perfekt.

BAJS


I'm walking on sunshine

Älskade älskade sol! Vilket kärt återseende! Åh, vad jag har längtat efter solsken. Att vakna en söndagsmorgon, höra radion spela på nedervåningen, se solen lysa in genom persiennerna och få en kram av han som ligger bredvid dig. Det är en ganska så perfekt morgon.

Som sagt; SOLSKEN! Det finns inget som laddar ens batterier bättre än just solsken. Jag vill alltid blunda när jag promenerar, liksom för att njuta fullt ut. Men då går man alltid så konstigt. Sen, idag, hade jag håltimme och bestämde mig för att inte plugga och istället gå en promenad. WONDERBART! Jag log mer eller mindre hela vägen haha. Och så lyssnar man på musik samtidigt, ja det kan inte bli så mycket bättre.

Jag är med andra ord på bra humör idag. Eller, jag blev på bra humör. Jag hade ju engelska imorse såå. Gosh. Jag fattar verkligen inte den människan. Vad är meningen med att stressa igenom alla uppgifter? Det är klart att det ska vara högre tempo i en c-kurs men vad är poängen med att ha så högt tempo så att ingen hinner med och ingenting hinner bli bra och man hinner inte lära sig ett piss? Det är ju bara helt värdelöst.

Nu har jag fått min promenad så jag lovar att jag ska behålla det här braiga humöret och sprida lite glädje omkring mig(för att kompensera all negativ energi jag har utstrålat på sistone).
BE HAPPY