SegisHannis

Oj. Jag är sjukt seg på att uppdatera märker jag. SORRY. Men jag sitter typ aldrig vid datorn! Jag kanske försöker kompensera allt datorsittande som varit det senaste året. Jag tror jag lyckas ganska bra. Dessutom så kan man inte sitta inomhus när solen skiner! Och det har den ju gjort typ varje dag nu :) ÄLSKA SOMMAR OCH SOLEN!!

Jag gör egentligen inte så mycket. Städar på söndagar, läser, solar, badar, umgås med vänner. Jag träffade Jennie och Jenny för ett tag sen, och karin kom också på besök. Och dagen efter träffade jag dom igen + Hannapanna :) Men jag saknar ändå klassen. Sandra! Hannah! Miranda! Madeleine! Vad gör ni nu för tiden?

För övrigt så läser jag världens bästa bok (som jag fick av dig Hannapanna!); Kärlekens historia. Okej den låter jätteklyschig men den är helt underbar! Den handlar om en bok som heter kärlekens historia. LÄS DEN!!!! Åh, jag vill aldrig att den ska ta slut men jag läser nog ut den idag. Sen ska jag gå och låna fler böcker. Kärlek till böcker.

Men mina vänner, vad gör ni idag? Lämna en kommentar och berätta vad ni gör!

KRAMS

Hej världen

Ja det var längesen vi hälsade på varandra känns det som. Jag är tillbaka nu. Eller ja, med bloggandet vet man aldrig hur länge jag stannar men förhoppningsvis blir det en mer regelbunden uppdatering.

Nu är skolan över, studenten avklarad, och det nya livet har tagit vid. Men det där nya har jag som inte riktigt hunnit bekanta mig med. Det är så nytt att det inte ens har en form. Så jag försöker vänta tålmodigt och se vad det är. Men just nu är det nog mer eller mindre förvirring som hägrar. Det gäller bara att inte låta förvirringen ta över så att man överger det där nya. Jag är ju ett erkänt kontrollfreak och när jag inte vet hur den där formen ska ter sig, ja det skapar en viss panik. Men men, det ordnar sig ju, det gör det alltid till slut. Så jag hänger kvar här och hoppas på att den där nya formen visar sig snart.

Förövrigt var både bal och student två helt otroliga dagar och kvällar. Ååååh, vi hade verkligen kul allihopa. Puss på er tjejer för att ni finns och för dessa kvällar. Vi ses snart, visst?

Och det här, det här är kärlek :)


Blogguppehåll

Bloggandet har verkligen stannat upp på alla håll och kanter. Balen är klar, brännbollen avklarad, klassdagen står för dörren. Nedräkningen är inte så lång längre.

Gosh, kan jag sluta låta så deppad.

Jag längtar efter sommar. Ligga på en gräsmatta och njuta av livet, läsa en bra bok, lyssna på underbar musik, uppleva festivaler, äta glass, grilla med vänner, släkt och familj, bada, ro, vara i stugan, se solen färga himmelen kvällsrosa, kyssa en pojke (min pojke), gå nattpromenader, gå i klänning, slappna av, vila, sova, vakna till solljus.


Sentimental

Jag kan inte hjälpa att krama er
lite hårdare
än vanligt.

Insikten är här nu och jag duckar för den
så ofta jag kan,
men den börjar gro,
rotar sig fast i benmärgen
och snart,
mina älskade vänner,
snart är det slut.